Varme smørbrød

Ingredienser

Med Geitost

Med Mozzarellaost

Instruksjon

  1. Smørbrødet med geitost: bre et tynt lag på hver loffskive.

  2. Varm opp smørbrødgrillen. Del geitosten i 1/2 cm tykke skiver. Legg geitost på en loffskive. Hell 1 ts honning over osten, og strø 1/2 ss pinjenøtter over.

  3. Legg en loffskive oppå geitosten, og trykk alt lett sammen. Legg smørbrødet i smørbrødgrillen, og stek til det er gyllent - ca. 1-2 minutter. Gjør det samme med de andre smørbrødene. Skjær dem diagonalt i trekanter.

  4. Smørbrød med mozzarella: bre et tynt lag smør på hver loffskive. Del mozzarellaen i skiver.

  5. Legg en skive med skine på en loffskive. Legg litt mozzarella og 2 soltørkede tomater oppå skinken. Smør 1 ts pesto over. Strø litt basilikum på toppen. Legg en loffskive oppå, og trykk lett sammen. Grill smørbrødet i grillen til det er gyllent, 1-2 minutter. Gjør det samme med de andre smørbrødene. Skjær dem diagonalt i treknater. Server smørbrødene straks.

Bilde (0) av oppskrift for Varme smørbrødBilde (1) av oppskrift for Varme smørbrød