Tvilling-kaken
Denne kaken skal dekoreres til stjernetegnet tvillingene
Ingredienser
Mandelbunn
- 6 egg
- 150 g sukker
- 125 g hvetemel
- 25 g kakaopulver
- 1 ts bakepulver
Fyll
- 1 boks aprikoser
- 1 ss sukker
- 3 dl kremfløte
Pynt
- 3 dl kremfløte
- 2-3 ss sjokoladesaus
- forskjellig frukter og bær
Instruksjoner
I stekeovnen ved 175 gr. i ca. 30 minutter. Liten langpanne, 20x30 cm.
Visp stiv eggedosis av egg og sukker. Sikt i mel, kakao og bakepulver og vend det forsiktig inn. Legg bakepapir i bunnen av formen og hell i røren. Stek og avkjøl kaken på rist. Ta av noen aprikoser til pynt og mos resten. Visp fløten stiv med sukker og bland den med aprikosmos. Del bunnen i to lag og dynk med saften fra frukten. Fyll kaken med aprikoskremen. Visp resten av fløten og farg den med sjokoladesaus. Dekk kaken med sjokoladekremen. Marker stjernetegnet (tvillingen) med frukt og bær.
