Trekantet sjokoladekake
Ingredienser
- 5 egg
- 1 1/2 dl sukker
- 2 1/2 dl hvetemel
- 30 g kakao
- 1 ts bakepulver
- 2 ss smeltet smør
Fyll
- 150 g kokesjokolade
- 2 ss sterk kaffe
- 3 eggeplommer
- 3 dl kremfløte
- 1/2 dl Baileys-likør
Instruksjon
Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt og bland inn det tørre og rør inn smeltet smør. Hell røren i en godt smurt liten langpanne og stek i ovn ved 170 gr. på nederste rille, 30-40 minutter. Avkjøl på rist. Smelt sjokoladen i kaffe. Avkjøl litt og rør inn eggeplommer. Bland sjokoladerøren med pisket kremfløte. Smak til med Baileys-likør. Del kaken i to lag, og skjær ut en trekant. Legg sjokoladekremen mellom lagene og oppå kaken. Pynt med frisk frukt.
