Tosca-kake
Ingredienser
- 150 g margarin
- 2 dl sukker
- 3 egg
- 3 dl hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 3 ss fløte
Glasur
- 75 g smør eller margarin
- 1 1/2 dl skåldede hakkede mandler
- 4 1/2 ss sukker
- 1 1/2 ss hvetemel
- 1 1/2 ss melk
Instruksjoner
Sett stekeovn på 175 gr. Pisk margarin og sukker lyst og luftig. Pisk inn ett og ett egg. Bland mel og bakepulver og sikt det ned i bollen. Tilsett fløte og bland deigen godt. Fordel røren i bunnen av en smurt og strødd springform med diameter på ca. 26 cm. Stek kaken i nedre del på ca. 26 cm. Stek kaken i nedre del av ovnen i ca. 40 minutter.
Glasur: smelt smøret i en liten tykkbunnet kjele, bruk lav varme. Rør inn resten av ingrediensene og rør til glasuren tykner. Fordel den jevnt opp kaken og stek til glasuren er gyllen, ca. 20 minutter.
