NB! Denne oppskriften er fra eller basert på denne: https://www.matprat.no/oppskrifter/kos/tacosalat/
Tacosalat
Ingredienser
- 400 g karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig
- 3 båter hakket hvitløk
- 2 ss nøytral olje til steking
- 1 pose tacokrydder
- 1,5 dl vann
- 1 boks hermetiske røde bønner
- 1 stk. rødløk
- saft av 0,5 stk. sitron
- 2 stk. hjertesalat
- 1 pk nachochips eller tortillachips
- 4 stk. vårløk
- 2 stk. jalapeño
- 1 potte frisk koriander
Instruksjoner
-
Fres karbonadedeig og finhakket hvitløk i en varm panne. Tilsett tacokrydder, vann og bønner. La sausen småkoke i ca. 5 minutter.
-
Skjær rødløk i tynne skiver og legg i en bolle med sitronsaft i 5 minutter.
-
Fordel salaten, nachochips og karbonadedeigblandingen på tallerkener og topp med hakket vårløk, jalapeño i skiver og koriander.
Server med litt salsa, rømme og lime.
