Svinefilet fra karibien

Ingredienser

Instruksjoner

  1. Varm olje i en stekepanne. Fres løk og karri i ca. 5 minutter til løken er myk og blank.

  2. Skjær svinefileten i 1 cm tykke skiver. Gjennomstek skivene i pannen.

  3. Tilsett buljong, kokosmelk, salt og pepper. Kok opp, og la sausen koke til den tykner, ca. 20 minutter.

  4. Kok risen etter oppskriften på pakken, men uten å bruke salt.

  5. Ha risen på et serveringsfat. Fordel kjøttgryten over. Strø gressløk over, og server straks.

Variasjon

I stedet for kokosmelk kan du bruke lettfløte. Strø i så fall kokos over retten før servering, slik at du oppnår den rette karibiske smaken.

Bilde (0) av oppskrift for Svinefilet fra karibienBilde (1) av oppskrift for Svinefilet fra karibien