Sukkerbrød
Ingredienser
av 3 egg
bruk 22 cm diameter form
- 1 1/4 dl sukker
- 1 1/4 dl hvetemel
- 3/4 dl potetmel
- 1 1/4 ts bakepulver
av 4 egg
bruk 24 cm diameter form
- 1 1/2 dl sukker
- 1 1/2 dl hvetemel
- 1 dl potetmel
- 1 1/2 ts bakepulver
av 6 egg
bruk 28 cm diameter form
- 2 1/4 dl sukker
- 2 1/4 dl hvetemel
- 1 1/2 dl potetmel
- 2 ts bakepulver
Instruksjon
Pisk egg og sukker til en lett og luftig eggedosis. Sikt på det tørre (blandet) og rør dette forsiktig inn i eggedosisen. Smør bløtkakeformen godt. Pass på å bruke riktig størrelse på formen. Hell røren i stek kaken på en plate på nederste rille i ovnen ved 150 gr. Steketiden er ca. 45 minutter. Hvelv sukkerbrødet over på en bakerist og la det ligge med formen over til det er helt avkjølt.


