Strimlet svinekjøtt i karri
Ingredienser
- 300 g strimlet svinekjøtt
- 2 dl kokosmelk (gjerne lett)
- 2 ts karripulver
- 1/2 gul løk
- 1/3 chili
- 1/2 fedd hvitløk
- 1/2 grønn paprika
- 1/2 boks vannkastanjer
- 1 gulrot
- ris til ønsket mengde
Instruksjon
-
Finhakk chili og hvitløk
-
Kok risen etter anvisning
-
Fres kjøttet i wokpannen sammen med hvitløk og chili på høy varme til det får litt farge. Ta kjøttet ut av pannen og legg det til side.
-
Hell i kokosmelken og karripulver i pannen. La koke opp
-
Skjær løken i båter, paprikaen i grove biter og gulrøttene i smale, tynne skiver
-
Åpne vannkastanjene og hell av vannet
-
Tilsett kjøttet og alle grønnsakene i kokosmelken. La alt koke i ca. 10 minutter
-
Smak til med salt og pepper eller mer karri om du liker det sterkt
-
Anrett woken på en tallerken og server med ris
