Stor sjokoladekake

Ingredienser

Glasur

Instruksjoner

  1. Smør en langpanne og strø hvetemel eler semulegryn i bunnen. Du kan også bruke bakepapir eller stekefolie i formen.

  2. Sett på stekeovnen.

  3. Rør myk margarin og sukker til en lys og lett smørkrem.

  4. Visp egg og melk godt sammen i en bolle.

  5. Bland hvetemel, kakao og bakepulver godt sammen.

  6. Ha vekselvis mel og væske i smørkremen, mel først og sist.

  7. Hell røra i langpannen og jevn den utover med f.eks. en slikkepott.

  8. Sett langpannen på den midterste rillen og stek den i 30-40 minutter. Prøv med en fyrstikk eller en strikkepinne på midten av kaken for å se om den er ferdig. Hvis det ikke sitter noe igjen på pinnen er kaken ferdig.

  9. Glasur: Smelt margarin, kokesjokolade og smør, rør i egget, og ha så i melisen. Rør kraftig, og smør det på toppen. Strø pynten oppå før glasuren har størknet.

Bilde (0) av oppskrift for Stor sjokoladekake