Sjokoladekake med Daim og bringebær

Ingredienser

Fyll

Pynt

Instruksjoner

Smelt smør. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland mel, bakepulver, vaniljesukker og kakao, og vend det forsiktig inn i eggedosisen. Tilsett smør i en tynn stråle og rør forsiktig inn. Hell røren i en kakeform, ca. 24 cm. Stekes på nederste rille ved 175 gr. i ca. 40 min, eller til den er gjennomstekt. Avkjøl kaken i formen før den tas ut og deles i to tre lag.

Fyll: Bland sammen syltetøy, friske bringebær og pisket krem og legg fyllet mellom lagene.

Pynt: Pisk kremen og bre den over og rundt kaken. Del Daimen i to og trykk bitene fast rundt kanten. Strø Daim-kuler på toppen.

Bilde (0) av oppskrift for Sjokoladekake med Daim og bringebærBilde (1) av oppskrift for Sjokoladekake med Daim og bringebær