Sjokoladekake 5
Ingredienser
- 2 egg
- 2 dl sukker
- 50 g margarin
- 1 dl melk
- 3 dl hvetemel
- 2 ss kakao
- 1 ts bakepulver
Glasur
- en halv plate kokesjokolade
- 50 g margarin
- 2 ss sterk kaffe
- 250 g melis
- 1 lite egg
Instruksjon
Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett smeltet margarin, melk og hvetemel blandet med kakao og bakepulver. Rør til alt er godt blandet. Fyll røren i en smurt rund form, 24 cm i diameter. Stek kaken på nederste rille ved 175 gr. i 40 minutter. Smelt sjokoladen i margarin og kaffe, rør i melis og egget. Del bunnen i to. Fordel knapt halvparten av glasuren mellom bunnene og resten rundt hele kaken. Pynt etter ønske, alt etter som det er voksne eller barn som skal feires.
