Sjokoladedrøm
Ingredienser
Kakebunn
- 4 store egg
- 1 1/2 dl sukker
- 1 1/4 dl hvetemel
- 1 dl potetmel
- 2 ss kakao
- 1 1/2 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
Fyll
- 1 pk. Vaniljesaus
- 2 1/2 dl melk
- 5 dl fløte
- 1 pl. kokesjokolade
Instruksjoner
Piske egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt på det tørre og bland forsiktig sammen. Fyll røren i en godt smurt rund form (24-26 cm). Stek kaken ved 150 gr. i 45 minutter. Avkjøl og del i tre.
Lag vaniljekrem etter anvisning på pakken med 2 1/2 dl melk. Avkjøl og bland med 1 dl pisket krem.
Dynk kakebunnen med sterk kaffe. Legg vaniljekremen mellom lagene. Dekk kaken med litt pisket krem. Smelt sjokoladen i vannbad, avkjøl og bland den i resten av den piskede kremen. Pynt kaken med denne kremen og pynt med sjokoladebiter.
