Siv Hildes ostekake

Ingredienser

Fyll

Topping

Pynt

Instruksjoner

Mal nøttene og knus kjeksen. Smelt smøret og bland det samme med nøtter og kjeks. Fordel massen i bunnen av en form, 24 cm, kledd med bakepapir. Varm opp appelsinjuicen. Legg gelatinplaten i kaldt vann ca. 10 min. Klem ut vannet og rør den ut i den varme appelsinjuicen. Rør ost og crème fraîche sammen til en glatt røre og bland i aprikoskompotten. tilsett deretter appelsinjuicen. Hell blandingen over kakebunen, ha plast over og sett i kjøleskapet noen timer slik at den stivner. Bløt gelatinplaten i kaldt vann i ca. 10 min. varm opp appelsinjuicen og brus. Klem deretter ut vannet av gelatinen og smelt dem i appelsinjuicen og brus. Avkjøl. Hell den kalde blandingen forsiktig over kaken og sett kaken kjølig til gelèen har stivnet. Pynt med appelinskiver, lime og sjokoladeblonder på toppen

Bilde (0) av oppskrift for Siv Hildes ostekake