Scaloppine av kyllingbryst
Ingredienser
- 300 g kyllingfilet
- 1 stk sitron
- 1 stk brokkoli, ca. 400 g
- 3 gulrøtter, ca. 375 g
- persille
- poteter
- 1 dl melk
Instruksjoner
Press saften av en sitron. Skjær kyllingfileten i to på langs. Legg plastfolie på et skjærebrett og bank filetene flate. Vend dem i hvetemel. Smelt 2 ss smør i en stekepanne på middels varme og stek filetene i ca. et halvt minutt på hver side. Hell over saften av en sitron og stek videre ett minutt. Dryss over litt finhakket persille og smak til med salt og nykvernet pepper. Server med potet og dampede grønnsaker som brokkoli og gulrøtter.
Kokkens tips
Kok ut pannen med litt hvitvin etter at du har tatt opp scaloppinen, og smak til med salt og pepper. Da får du en fin saus. Eller tilsett 2 dl buljong og la det koke inn ett minutt.
