Sachorte

Ingredienser

Instruksjoner

Smelt smør og sjokolade over svak varme og avkjøl. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Sikt i mel, kakao, bakepulver og vaniljesukker. Tilsett sjokoladesmøret og stivpiskede eggehviter. Rør det hele forsiktig sammen. Hell røren i en godt smurt springform, ca. 24 cm, og stek den på nederste rille ved 180 gr. i 40-50 min. Kaken skal være gjennomstekt, men ikke tørr. Avkjøl kaken i formen på rist . Når kaken er kald, deles den i to eller tre lag.

Fyll: Smør aprikosmarmelade mellom lagene. Smelt sjokoladeglasuren som beskrevet på pakken, og smør den forsiktig utover kaken. Sett kaken kaldt pynt gjerne med sjokoladeblonder og bringebær før servering.

Bilde (0) av oppskrift for SachorteBilde (1) av oppskrift for Sachorte