Rullekubbe

Ingredienser

Sirup

Glasur

Instruksjoner

Rør egg og sukker hvitt. Bland sammen mel og kakao og ha det inn i blandingen. Legg bakepir i en langpanne, 20x30 cm, og fordel røren i formen. Stek kaken på nederste rille ved 200 gr. i ca 8-10 min. Rull kaken sammen med papiret på, da unngår du at kaken sprekker. Kaken må dessuten bli kald før du ruller den på ny sammen med fyllet.

Sirupen: Varm sukker og vann i en kjele til sukkeret er oppløst. La dette koke i ca. 2 min. Rør inn likøren og avkjøl. Rull kaken ut igjen og fjern papiret. Drypp sirupen over kaken.

Smørkrem: Rør smør og melis hvit og tilsett appelsinlikør. Smør det på kaken, og rull den sammen igjen.

Glasur: Rør sammen melis, konditorfarge og vann til passe glasur. Drypp det over kaken i passe mønster.

Bilde (0) av oppskrift for Rullekubbe