Pizzaruller

Ingredienser

Fyll

Instruksjon

  1. Smuldre gjæren i en bolle.

  2. Varm vannet og olje til 37 gr, og hell det over gjæren. Rør til den er oppløst.

  3. Tilsett salt og mel. Arbeid deigen sammen med maskin eller for hånd. Det beste resultatet får du med maskin.

  4. Kjevle deigen ut til fire runde leiver, ca. 18 cm i diameter. La dem heve ca. 30 minutter på lett melet bakebord.

  5. Skjær paprika og kjøtt i små terninger. Bland med revet ost.

  6. Bre fyllet på bunnen og rull dem sammen. Legg rullene med skjøten ned på bakepapirkedd stekeplate.

  7. Stek dem midt i ovnen ved 225 gr, 10-15 minutter. I varmluftsovn ved 200 gr, ca. 20 minutter

  8. Server pizzarullen varme med en herlig salat av for eksempel paprika, issalat og agurk.

Tips

Rullene kan fryses inn ustekte eller stekte. Tin dem før de stekes ved 175 gr. Skal du varme dem i mikroovnen, tin dem først på tineprogram og varm dem så på full effekt 1-2 minutter.

Bilde (0) av oppskrift for Pizzaruller