NB! Denne oppskriften er fra eller basert på denne: https://www.matprat.no/oppskrifter/familien/pitapizza-med-tandoorikylling/

Pitapizza med tandoorikylling

Ingredienser

Agurksalsa

Instruksjoner

  1. Skjær kylling lårfilet is små biter

  2. Ha margarinen i en varm stekepanne og stek kyllingbitene til de er nesten gjennomstek, ca. 4 minutter. Krydre med Tandoorikrydder, salt og pepper.

  3. Legg pitabrød på et bakepapirkledd stekebrett, og smør cremè fraîche på pitabrødene.

  4. Fordel den stekte kyllingen på pitabrødene, smuldre fetaost over.

  5. Stek pitapizzaene på 200 gr i ca. 10 minutter.

  6. Skjør agurk og rødløk i små terninger. Bland inn finhakket bladpersille olivenolje, pepper og skall og saft av sitron.

Server pitapizzaene med den friske agurksalsaen til.

Bilde (0) av oppskrift for Pitapizza med tandoorikyllingBilde (1) av oppskrift for Pitapizza med tandoorikylling