NB! Denne oppskriften er fra eller basert på denne: https://www.matprat.no/oppskrifter/familien/pitapizza-med-tandoorikylling/
Pitapizza med tandoorikylling
Ingredienser
- 1 pk kylling lårfilet (ca. 500 g)
- 2 ss margarin til steking
- 1 ss tandoorikrydder
- 1 ts salt
- 0.5 ts pepper
- 6 stk. pitabrød
- 3 ss cremè fraîche
- 1 pk. fetaost (ca. 200 g)
Agurksalsa
- 0.5 stk agurk
- 1 stk rødløk
- 0,5 pk finhakket bladpersille
- 1 ss olivenolje
- skall og saft av 0,5 stk sitron
- 0.5 ts kvernet pepper
Instruksjoner
-
Skjær kylling lårfilet is små biter
-
Ha margarinen i en varm stekepanne og stek kyllingbitene til de er nesten gjennomstek, ca. 4 minutter. Krydre med Tandoorikrydder, salt og pepper.
-
Legg pitabrød på et bakepapirkledd stekebrett, og smør cremè fraîche på pitabrødene.
-
Fordel den stekte kyllingen på pitabrødene, smuldre fetaost over.
-
Stek pitapizzaene på 200 gr i ca. 10 minutter.
-
Skjør agurk og rødløk i små terninger. Bland inn finhakket bladpersille olivenolje, pepper og skall og saft av sitron.
Server pitapizzaene med den friske agurksalsaen til.

