Pavlova med sjokoladekrem
Ingredienser
- 4 eggehviter
- 1/2 ts bakepulver
- 3 dl sukker
Pynt
- 150 g sjokolade
- 3 dl kremfløte
- 4 pasjonsfrukt
Instruksjon
Pisk eggehvitene stive. Bland i bakepulver og sukker og pisk dette inn i eggehvitene. Pisk til blandingen danner topper. Ha marengsen i sprøytepose og sprøyt ut ca. 8 kaker på en stekeplate. Stek marengsen på midterste rille i ovn på 175 gr. i ca. 10 minutter og deretter ved 150 gr. i ca. 50 minutter. Smelt sjokolade i vannbad og avkjøl noe. Pisk fløten stiv, tilsett sjokoladen og bland det godt sammen. Del pasjonsfruktene og skrap ut fruktkjøttet. Rør halvparten inn i fløtekremen. Pynt kakene med sjokoladekrem og pasjonsfrukt like før servering.
