Ostekake med sjokolade

Ingredienser

Bunn

Ostefyll

Pynt

Instruksjon

bunnen stekes ved 180 gr. i ca. 15 minutter i 24 cm springform på nederste rille.

Bunn: Knus kjeksen og bland inn smør. Klem kjeksblandingen i en springform og stek som angitt. Avkjøl

Ostefyll: Stivpisk eggedosis av egg og 3 ss sukker. Pisk kremsosten med 2 ss sukker. Smelt halvparten av sjokoladen i kokende kaffe og rør inn kakao. Vend blandingen inn i kremosten og rør den sammen med eggedosisen. Pisk kremfløten til bløt krem og hakk resten av sjokoladen. Vendes i røren og helles over kakebunnen. Settes i kjøleskap i 2-3 timer.

Pynt: Ha pisket krem på toppen. Pynt med bringebær, revet sjokolade og lys sjokolade sprøytet på i sirkler ved hjelp av en sprøytepose.

Bilde (0) av oppskrift for Ostekake med sjokolade