Ostefromasj-kake

Denne kaken skal dekoreres til stjernetegnet vannmannen

Ingredienser

Bunn

Fromasj

Pynt

Instruksjoner

I stekeovnen ved 150 gr. i ca. 50 minutter. Rund kakeform, 26 cm i diameter.

Bunnen: Stivpisk eggehvitene, rør forsiktig i sukker, mandler og kokosmasse. Legg bakepapir i den smurte formen og hell i massen. Stek kaken og avkjøl den i formen.

Fromasjen: Bløt gelatinplatene i kaldt vann. Visp eggedosis av eggeplommer og sukker. Rør osten ut i eggedosisen. Tilsett grovhakkede mokkabønner. Rør kaffepulveret ut i kokende vann, klem vannet av gelatinen og smelt den i den varme kaffen. Avkjøl litt og rør blandingen i ostekremen. Smak evt. til med likør. Bland til slutt i vispet kremfløte. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sett formringen på et fat og legg kakebunnen i ringen. Hell fromasjkremen over bunnen. Sett kaken kjølig og la den stå til fromasjen er helt stiv. Lag stjernetegnet (vannmannen) og pynt med mokkabønner og kiwi

Bilde (0) av oppskrift for Ostefromasj-kake