Oreokake

Ingredienser

Instruksjon

  1. 30 Oreokjekjs finknuses i en mikser. Bland så inn smøret med den pulveriserte kjeksen. Smør så deigen utover bunnen av kakeformen.

  2. Sukker og fløte piskes til krem. Philadelphia og melis mikses sammen. Halvparten av kremen, blandes med philadelphia blandingen og smøres over det som ligger i bunnen av kakeformen. 5 av Oreokjeksen hakkes grovt og drysses over kremblandingen.

  3. Formen legges i kjøleskapet for ca. 45 min. Neste 5 kjeks finhakkes og blandes med sjokolademoussen (moussen lages etter pakkens anvisning). Smør så over kaken når den er klar for å bli tatt ut av kjøleskapet.

  4. Sett kaken igjen inn i kjøleskapet for 45 minutter før du legger på det siste laget med krem på toppen.

  5. Til pynt, Deler du hver enkelt av de 5 kjeksene som er igjen i 4 biter. Da har du 20 små oreokjeks biter du kan stikke på toppen av kaka som pynt. Avsluttet med dryss av kokesjokolade på toppen og noen striper med sjokoladesaus. Pynt gjerne med noe frukt også, om det skal serveres i selskap.

Bilde (0) av oppskrift for Oreokake