Nøttekake med krem
Ingredienser
Bunner
- 5 eggehviter
- 250 g sukker
- 250 g hakkede hasselnøtter
Fyll
- 3 dl kremfløte
- 100 g mørk kokesjokolade
- revet skall og saft av 1 appelsin
Pynt
- krem
- kiwi
Instruksjoner
Pisk eggehvitene stive. Pisk sukkeret i litt etter litt. Vend forsiktig i hakkede nøtter. Fordel deigen i 2 smurte kakeformer eller tegn 2 sirkler på bakepapir, ca. 24 cm i diameter, og fordel deigen oppå. Stek bunnene 35-40 minutter ved 175 gr. La dem avkjøles. Pisk fløten stiv. Smelt sjokoladen og la den avkjøles. Bland sjokolade, revet appelsinskall og appelsinsaft i kremen. Fordel fyllet mellom de to bunnene. Sprøyt med krem langs kanten og pynt med kiwi. Bunnene kan fryses.

