Løvens charlotte

Denne kaken skal dekoreres til stjernetegnet løven

Ingredienser

Rulade

Fyll

Fromasj

Pynt

Instruksjoner

Stekes ved 175 gr. i ca. 15 minutter. Liten langpanne, 25x35 eller rund kakeform, 26 cm i diameter

Visp eggedosis av egg og sukker. Sikt mel og bakepulver og vend det forsiktig inn. Legg bakepapir i en smurt liten langpanne og hell i røren. Stek kaken. Hvelv kaken på sukkerstrødd matpapir og la formen ligge over til kaken er kald. Smelt sjokoladen i vannbad. Rør smør og melis til en luftig smørkrem. Rør i eggeplommer og sjokoladen. Bre sjokoladekremen ut over kaken og rull den sammen fra langsiden. Bløt gelatinen i kaldt vann i ca. 5 minutter. Visp fløten med sukkeret. Stivpisk eggehviten. Finhakk jordbærene og rør dem med sukkeret. Bland jordbør og yoghurt. Klem vannet av gelatinen og smelt den i 1/2 dl kokende vann, avkjøl litt før det røres i yoghurtblandingen. Vend forsiktig inn kremen og stivpisket eggehvite. Sett ringen til kakeformen på et kakefat. Skjær ruladen i skiver og kle formen innvendig med skivene. Hell i halvstivnet fromasj og la kaken stå i kjøleskapet til den er helt stiv. Fjern ringen og legg på Løven utskåret i marsipan rett før servering.

Bilde (0) av oppskrift for Løvens charlotte