Lindy’s New York Cheesecake

Ingredienser

Fyll

Instruksjoner

Bland hvetemel, sukker, vaniljesukker og sitronskall i en bolle. Arbeid inn smøret med fingerene og tilsett så eggeplomme og vann. Elt sammen til en deig. Dekk til og la deigen hvile kjølig ca. 1 time. Pisk osten mye og luftig med mikser og tilsett sukker, hvetemel og vaniljesukker. Pisk videre noen minutter og tilsett eggene og eggeplomme. Rør deretter inn fløte og sitronskall. Kjevle ut deigen og legg i en bakepapirkledd bunn og opp på sidene i en rundt form, ca. 26 cm. Bunnen stekes i ovnen på miderste rille ved 175 gr. i ca. 15 min. Avkjøles.

Skru ovnen på til 250 gr. Hell ostemassen i formen og stek kaken på miderste rille ved 250 gr. i ca. 10 min, Skru deretter ned varmen til 100 gr. La formen så i ovnen hele tiden, og stek videre i ca. 1 time. Avkjøles på benken før den settes i kjøleskap natten over. Servers og pyntes med friskt limeskall, rips og jordbærsaus.

Bilde (0) av oppskrift for Lindy's New York Cheesecake