Lasagne

Ingredienser

Kjøttsaus

Ostesaus

Instruksjoner

  1. Brun kjøttdeig i olje på sterk varme i to omganger. Ha all kjøttdeigen tilbake i stekepanen . Tilsett hakket løk, hvitløk, tomater, tomatpurè, salt og pepper og vann. La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den begynner å tykne. Dryss over basilikum.

  2. Smelt smør i en kjele rør inn mel. Spe med melk under omrøring og la sausen koke i ca. 10 minutter. Den skal være forholdvis tykk. Ha i parmesan og la osten smelte. Smak til med krydder.

  3. Legg lasagne plater, kjøttsaus og ostesaus lagvis i en ildfast form. Start avslutt med ostesaus. Dryss over revet ost til slutt.

  4. Sett formen i ovnen på 225 gr. og stek i 30-40 minutter. Kjenn etter med en pinne eller spiss kniv om pastaen er mør. La lasagnen hvile noen minutter før servering.

Server med baguette og salat ved siden av.

Bilde (0) av oppskrift for Lasagne