NB! Denne oppskriften er fra eller basert på denne: https://www.nrk.no/mat/kyllingwraps-1.12271835
Kyllingwraps
Ingredienser
- 800 g kyllingfilet
- 12 store tortillalefser
- 1 glass chunky salsa
- 3 dl matfløte
- 1 løk
- 2 fedd hvitløk
- kjøtt- og grillkrydder + salt og pepper
- ost til gratinering
Instrukjsoner
Kutt kyllingen i terninger. Løk og hvitløk kuttes i små biter
Stek kyllingen i olje sammen med løk og hvitløk til kyllingen er hvit. Hell over chunky salsa. Rør godt om og hell over fløten. Kok dette til det er tykkere enn saus (ca. 30 minutter).
Smak til med salt, pepper og kjøtt- og grillkrydder.
Legg kyllingfilet i midten av hver lefse (skal være gode to skjeer) slik at det blir en stripe. Brett lefsa og legg den i ildfast form med bakepapir.
Strø over ost og sett formen på midterste rille i stekeovnen på 220 gr. i ca 10-15 minutter. Dette kan variere fra ovn til ovn. Osten skal smelte og bli gyllen, da er retten ferdig.
Serveres med ris og salat. Det er også godt med rømme, ostedip og salsasaus til.

