NB! Denne oppskriften er fra eller basert på denne: https://www.matprat.no/oppskrifter/sunn/kylling--og-nudelsuppe-med-gronnsaker/

Kyllingramen

Ingredienser

Kraft

Tilbehør

Instruksjoner

  1. Fres chili og hvitløk i en varm kjele med olje. Ha i kyllingkraft, stjerneanis, lår og vinger. Kok kraft på kyllingskroget, og du får en kjempegod base til ramen suppen. Filetene servers i suppa, og resten av kyllingen kan du lage en god middag av senere. Bruk gjerne buljongterninger eller fond for å forsterke smaken på kraften.

  2. Kok egg i en kjele med vann. Ta tiden fra vannet begynner å koke, 6-8 minutter for et “smilende” egg. Avkjøl i rennende vann. Skrell eggen og del dem i to.

  3. Kok nudler så vidt møre i en stor kjele med vann etter anvisningen på pakken, ca. 4 minutter. Hell av kokevannet.

  4. Krydre kyllingfilet med salt og pepper. Ha margarin i en varm stekepanne. Når margarinen slutter å bruse, legg kyllingfiletene i pannen og brun dem i 2 minutter på hver side.

Bilde (0) av oppskrift for KyllingramenBilde (1) av oppskrift for KyllingramenBilde (2) av oppskrift for KyllingramenBilde (3) av oppskrift for Kyllingramen