NB! Denne oppskriften er fra eller basert på denne: https://www.matprat.no/oppskrifter/sunn/kyllingfilet-med-ratatouille/

Kyllingfilet med ratatouille

Ingredienser

Ratatouille

Instruksjoner

  1. Rens og kutt grønnsaker grovt. Fres dem i en stekepanne med olje til de er møre. Skyv grønnsakene fra midten, og ha i tomatpuré. Fres tomatpuréen litt slik at råsmaken fjernes, se til at det ikke svir seg. Vend den så sammen med grønnsakene.

  2. Ha i hakkede tomater og stek videre i 5 minutter. Smak til med oregano, salt og pepper.

  3. Tørk kyllingfiletene med tørkepapir og krydre dem med litt salt og pepper. Varm olje i en stekepanne og brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side.

  4. Etterstek på lav varme under lokk i ca. 4 minutter.

Server gjerne kokte poteter til retten. Byggris eller fullkornsris er et godt alternativ til poteter.

Bilde (0) av oppskrift for Kyllingfilet med ratatouilleBilde (1) av oppskrift for Kyllingfilet med ratatouilleBilde (2) av oppskrift for Kyllingfilet med ratatouille