NB! Denne oppskriften er fra eller basert på denne: https://www.matprat.no
Kylling- og couscoussalat med urter
Ingredienser
- 4 stk kyllingfilet
- 2 ss flytende margarin
Couscoussalat
- 240 g couscous
- 1 ss flytenede margarin
- 1 beger rød cherrytomat
- 50 g frisk spinat
- 2 ss frisk mynte
- 2 ss frisk koriander
- 2 ss kapers med stilk
- saft og skall av 1 sitron
- 2 båt hvitløk
- 2 ss olivenolje
Instruksjoner
-
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og la dem ettersteke i 4 minutter. Sett til side.
-
Kok couscous etter anvisning på pakken. vend inn margarin med gaffel, slik at couscousen blir luftig.
-
Del cherrytomatene i to og bland dem forsiktig inn i couscousen sammen med grovhakkete spinatblader, hakket mynte og koriander finhakket hvitlløk, sitronsaft- og revet skall og litt olivenolje.
-
Skjør kyllingfileten i passe store biter og anrett alt på et stort fat.
