NB! Denne oppskriften er fra eller basert på denne: https://www.matprat.no/oppskrifter/sunn/kylling-chop-suey/

Kylling chop suey

Ingredienser

Instruksjoner

  1. Skjær kyllingfilet i strimler. Del løk i tynne båter, gulrot og vårløk i tynne skiver. Ha ingrediensene til sausen klar.

  2. Vend kyllingstrimlene i maisstivelse og stek dem raskt i olije til de er gjennomstekt.

  3. Ta kjøttet ut og fortsett med løk, gulrot og ingefær.

  4. Ha kjøttet tilbake i pannen når grønnsakene er omtrent møre og tilsett de hermetiske wokgrønnsakene sammen med vårløk. Hell over hønsebuljong og kok opp.

  5. Smak til med soyasaus, østerssaus og eventuelt salt og pepper.

Server gjerne med jasminris.

Bilde (0) av oppskrift for Kylling chop sueyBilde (1) av oppskrift for Kylling chop suey