Kristins ostekake

Ingredienser

Fyll

Bunn

Instruksjoner

Lag gelèen etter anvisningen på pakkene, men bruk bare halvparten av vannmengden. Hell gelèen over i en firkantet form, eller bruk en rundt form. Sett formen kaldt så gelèen stivner. Lag sitrongelèen etter anvisning på pakken, men bruk bare 2 1/2dl vann. Rør inn kesam, kremost og sitronsaft. Visp kremen stiv med melis og fold kremen forsiktig i blandingen sammen med gelèen. Hell det over den stivnede gelèen. Sett formen i kjøleskap til fromasjen er stiv. Knus kjeksen og bland inn smeltet smør. Strø kjeksmassen over den stivnende fromasjen og fordel utover kaken når kaken hvelves. Dypp formen et lite øyeblikk i varmt vann. Legg et fat oppå formen, og vipp fat og formen rundt. Løft formen forsiktig av, og mønsteret i formen vil gi en flott overflate på kaken.

Bilde (0) av oppskrift for Kristins ostekake