kokosmakroner 2
Ingredienser
- 5 eggehviter
- 250 g (2 3/4 dl) sukker
- 250 kokosmasse
- 1/2 ss hvetemel
Instruksjoner
Pisk hvitene stive, dryss i sukker, kokosmasse og mel. Røres i en kjele over varmen til deigen er sammenhengende. Sett deigen med dessertskje på godt smurt plate og stek kakene i 15 minutter i ovn på 180 grader.
kokosmakroner 3
Ingredienser
- 3 hele egg
- 250 g (5 dl) melis
- 125 g margarin
- 250 g (2 3/4 dl) kokosmasse
- 200 g (4 dl) hvetemel
- 1 ts bakepulver
Instruksjoner
Egg og sukker piskes til stiv eggedosis tilsettes det smeltede smør, kokosmasse, melet og bakepulveret. Deigen setter med stor teskje på godt smurt plate og stekes 10 minutter i ovn på 200 grader.
