Kokosbollekake
Ingredienser
kake
- 9 plater gelatin
- 6 eggehviter
- 1-1,5 dl sukrin
- 2 ts vaniljesukker
- 1 dl kokende vann
pynt
- 60 g kokosfett
- 100 g mørk kokesjokolade
- 2 eggeplommer
- kokosmasse
Instruksjoner
kake
Kle en rund bolle innvendig med plastfolie. Legg gelatin i bløt (kaldt) i 5 min. Pisk eggehvitene stive, tilsett sukker og vaniljesukker litt etter litt mens du pisker. Kok opp vann og trekk kjelen til side, rør inn gelatin en etter en. Hell flytende gelatin marengsmassen, pisk hardt i 5 min
Fyll marengsmassen i bollen og glatt utover. Sett i kjøleskapet ca. 3-4 timer til den har stivnet og kan snus på et fat
Pynt
Smelt sjokolade og kokosfett, rør det glatt. Avkjøl litt og rør inn eggeplommene. Hell over kaken ogglatt ut. Hell så over kokosmasse og sett kaken til avkjøling til glasuren er stivnet.
