Klovnekake

Ingredienser

Sjokoaldekake

sjokoladekrem

Pynt

Instruksjon

Stekes ved 180 gr. i ca. 30 min på nederste rille.

Sjokoladekake: Kok opp smør og vann. Trekk kjelen av platen og tilsett resten av ingrediensene. Bland det hele gotdt sammen og hell røren i en bakepapirkledd langpanne. Stekes som angitt og avkjøles på rist. Legg den store kakefirkanten på et fat eller pakk kaken og stekebrettet inn. Bruk gjerne farget cellofan, kjøpes i bokhandelen. Sett kroneisen opp ned i halsen og legg føttene på plass.

Glasur: Rør mykt smør og melis sammen. Tilsett egg og kakao. Fordel glasuren over hele kaken og pynt med forskjellige godterier. Kjøp gjerne smågodt i løs vekt, da kan du plukke ønskelikge smaker, farger og fasonger.

Bilde (0) av oppskrift for Klovnekake