Kirsebærmuffins
Ingredienser
- 75 g margarin
- 180 g (2 dl) sukker
- 2 egg
- 1 ts vaniljesukker
- 180 g (3 dl) hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 2 dl utkjernede kirsebær
- 1 dl melk
Pnyt
- 90 g (1 1/2 dl) melis
- 1-2 ts vann
- hele kirsebær
Instruksjoner
Stekes ved 200 på midterste rille i ca. 15 minutter i muffinsformer i papir eller aluminiumsfolie.
Margarin smeltes og avkjøles. Egg og sukker piskes til en tykk eggedosis. Tilsett smeltet margarin, vaniljesukker, mel og bakepulver. Ha i kirsebær og melk og rør det hele raskt sammen. Fyll muffinsformene 2/3 fulle med røre og stek muffinsen gyllen. Avkjøles på rist. Før servering glasseres muffinsen med melisglasur og pyntes med kirsebær.
