Jordbærkake
Dette er i utgangspunktet en rullekake som ikke rulles sammen.
Ingredienser
- 3 egg
- 1 dl sukker
- 1 1/2 dl hvetemel
- 1 ts bakepulver
Fyll
- 2 1/2 - 3 dl kremfløte
- 1 kurv jordbær
- 3-4 ss krokan
Instruksjoner
Sett ovnen på 225 gr. Kle en liten langpanne med papir. Visp eggedosis av egg og sukker. Sikt inn bakepulver og mel og vend forsiktig inn i eggedosisen. Hell røren i et jevnt lag i langpannen og stek kaken i 6-8 minutter. Hvelv kaken på et sukkerdrysset papir. Pensle med kaldt vann over bakepapiret og trekk det av. Hvelv langpannen over kaken og avkjøl den. Del den i to. Stivpisk kremfløten, rens jordbærene. Legg kaken mellom lagene. Pynt med krem og jordbær.

