Isostekake med Nonstop
Ingredienser
- 2 pk. makronfyll
- 2 ss hvetemel
- 4 eggehviter
- Pynt: 2 dl kremfløte
- Pynt: kakepynt
Fyll
- 3 dl kremfløte
- 4 eggeplommer
- 4 ss sukker
- 1 ss vaniljesukker
- 125 g kremost naturell
- 1 pose Nonstop
Instruksjoner
Følg anvisning på makronfyllet og bland i mel. Visp eggehvitene stive og vend inn makronfyllet. Legg bakepapir i bunnen av en liten langpanne. Hell røren i formen. Stekes i ovnen på nederste rille ved 180 gr. i ca. 25 min, eller til den er gyllen. Avkjøl bunnen. Visp fløten stiv og sett den kaldt. Visp eggedosis av eggeplommer, sukker og vaniljesukker. Bland inn kremosten og vend forsiktig inn kremen før du tilsetter grovhakkede Nonstop. Ha blandingen i formen og sett den fryseren i minst 3 t. Ta kaken ut av fryseren og stans ut runde porsjoner i den størrelsen du ønsker. Pynt med litt pisket krem og forskjellig kakepynt på toppen.
