Innpakket Sjokoladekake

Ingredienser

Sjokoladekrem

sjokoladepasta

Pynt

Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett det tørre vekselvis med melk og smeltet smør. Hell røren over i en smurt langpanneform. Stekes på nederste rille ved 180 gr i 35-45 minutter, eller til den er gjennomstekt. Avkjøles.

Stans ut runde, små kaker.

Sjokoladekrem: Smelt sjokoladen i fyllet i kaffe. avkjøl litt og rør inn eggeplommer en av gangen. Bland sjokoladerøren inn i pisket kremfløte.

Del de små kakene i to eller tre lag og fyll med sjokoladekremen

Sjokoladepasta: Smelt sjokolade til pasta i vannbad. Tilsett sirup og rør kraftig til blandingen er jevn og slipper langs kanten av bollen. Ha massen i en plastpose og legg den til avkjøling i kjøleskapet i ca. 30 minutter. Sjekk gjerne konsistensen ofte, så den ikke blir for kald, for da vil den bare smuldre. Ta ut sjokoladepastaen og kna den forsiktig jevn i posens til den blir glatt og fin. Den er nå klar til å formes etter ønske. Kjevle sjokoladepastaen i tynne leiver. Bruk plastfolie så pastaen ikke setter seg fast i underlaget. Litt melis eller hvetemel kan brukes. Dander pastaen som på bildet og pynt med silkebånd og gelètopp. Server gjerne litt rips og rød saus ved siden av.

Bilde (0) av oppskrift for Innpakket Sjokoladekake