Hjertegod sjokoladekake

Denne kaken skal dekoreres til stjernetenget tyren

Ingredienser

Bunn

Fyll

Sjokoladeglasur

Pynt

Instruksjoner

I stekeovnen ved 175 gr. i ca. 45 minutter. Hjerteform, ca. 1 1/2 l.

Rør smør og sukker hvitt og porøst. Rør i ett og ett egg. Sikt i hvetemel, potetmel, kakao, bakepulver og vaniljesukker. Tilsett fløte og eplemost. Rør forsiktig til en jevn røre. Hell røren i en smurt form dekket med bakepapir. Stek og avkjøl kaken. Smelt smøret til glasuren, avkjøl det litt. Sikt i kakao, melis og vaniljesukker. Tilsett sammenvispet egg og visp kraftig til en smidig glasur. Del kaken i to lag. Bre eplemosen over bunnen og fordel ca. 1/3 av glasuren over. Legg på topplaget og dekk hele kaken med sjokoladeglasur. Skjær tegnet (tyren) ut i marsipan og marker det.

Bilde (0) av oppskrift for Hjertegod sjokoladekake