NB! Denne oppskriften er fra eller basert på denne: https://www.matprat.no/oppskrifter/sunn/frittata-med-tomater-og-spinat/

Frittata med tomater og spinat

Ingredienser

Instruksjoner

  1. Stek hvitløk og rødløk på middels varme i en stekepanne med olje, 2-3 minutter. Ha spinat i pannen og stek den til den faller sammen.

  2. Visp sammen egg, salt og pepper. Legg halve tomater over grønnsakene i stekepannen, og hell over eggeblandingen. La eggepannen stivne ved middels varme, 10-15 minutter.

  3. Riv parmesan over når eggepannen har stivnet. Legg eventuelt på et lokk slik at osten smelter.

Server frittataen slik den er i pannen, skjær den opp i pene kakestykker eller i små biter til tapas. Server gjerne grovt brød til for et mer fullverdig måltid.

Bilde (0) av oppskrift for Frittata med tomater og spinat