Fiske kake

Denne kaken skal dekoreres til stjernetenget fisken

Ingredienser

Bunn

Kongekrem

Pynt

Instruksjoner

I stekeovnen ved 175 gr. i ca. 30 minutter. Rund kakeform, 24 cm i diameter.

Bunnen: Visp eggeplommene med varmt vann, sukker og salt. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig inn i eggedosien. Sikt i mel, potetmel og bakepulver. Rør forsiktig til alt er blandet. Hell røren i en smurt form og stek kaken. Avkjøl den.

Kongekrem: Bland jordbær og gelè i food prosessor og kjør på laveste hastighet til bærene er grovdelte. Del kaken i to lag. Sett ringen til formen som kaken er stekt i, på et fat og legg det ene kakelaget i formen. Dynk med saft eller vann. Bre jordbærgeleen over bunnen, og dryss ristede mandler over. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i ca. 10 minutter. Visp eggedosis av egg, sukker og vaniljesukker. Klem vannet ut av gelatinen og smelt den i det kokende vannet. Avkjøl litt før den røres i eggedosisen. Bland til slutt i vispet kremfløte. Hell fromasjkremen over jordbærgelèen. Sett kaken i kjøleskapet. Legg på kaketoppen når fromasjen har stivnet litt. Fjern ringen når kaken er helt stiv. Visp resten av fløten med sukker og kle hele kaken med kremen. Skjær ut fiskene i marsipan og marker stjernetegnet.

Bilde (0) av oppskrift for Fiske kake