Daim-sjokoladekake
Ingredienser
- 250 g mørk sjokolade
- 250 g smør
- 2 1/2 dl sukker
- 5 egg
- 3 dl hvetemel
- 1 ts bakepulver
Glasur
- 3 doble Daim
Tilbehør
- bringebærsorbet
Instruksjoner
Smelt sjokolade og smør i vannbad. Tilsett deretter sukkeret. La blandingen avkjøles litt. Rør i eggene, ett av gangen. Bland sammen hvetemel og bakepulver og rør i. Hell røren i smurt form og stek ved 175 gr. i ca. 30 minutter til kaken er nesten stivnet. Avkjøl og sett den kjølig er nesten stivnet. Avkjøl og sett den kjølig til neste dag. Finhakk Daim-sjokolade og strø den over kaken. Sett kaken i ovnen igjen og stek ved 250 gr. på nederste rille og la den stå til sjokoladen nesten har smeltet. Server med litt sorbet og frisk frukt.
