Biffwok
Ingredienser
- 300 g strimlet svinekjøtt
- 2 ss vegetabilsk olje
- 150 g brokkoli
- 1/2 rød løk
- 1 paprika
- 30 g cashewnøtter
- 8 cherry tomater
- 150 g nudler
- 1 pose Woksaus Oyster spring onion
- vårløk til pynt
Instruksjon
-
Rens og grovhakk brokkoli, paprika og rødløk. Del cherrytomatene i to.
-
Tilbered nudlene som anvist på pakken
-
Varm opp oljen i wokpannen og tilsett olje. Stek biffkjøttet på høy varme i ett minutt på hver side
-
Ta kjøttet av pannen og sett det til side.
-
Legg i alle grønnsakene, bortsett fra cherrytomatene, og wok dem i ca. 3 minutter ved høy varme
-
Skru ned varmen. Tilsett Oyster spring onion woksaus, biffkjøtt, cherrytomater og cashewnøtter, og wok videre i ett minutt
-
Server med nudler. Du kan også bytte ut nudler med ris og pynte med finsnittet vårløk.
Tips
Hvis du vil gjøre retten mer krydret, kan du servere Sambal Oelek som tilbehør, eller mikse dette inn i woken.
